رنگ دیوار های منزل یک مقوله بسیار مهم در دکوراسیون می باشد زیرا هر رنگی روان شناسی خاص خودش را دارد و باید بر اساس این روان شناسی رنگ ها هر اتاقی را مناسب با کاربردی که دارد رنگ آمیزی کنید .

رنگ دیوار

رنگ دیوار ها به بزرگ یا کوچک نشان دادن منزل شما کمک شایان توجهی می کند ، هم چنین شما می توانید با به کارگیری یک سری ایده های خلاقانه و ایجاد تضاد در میان رنگ دیوار و وسائل منزل جلوه بسیار زیبا و خاصی به آن ببخشید .

ما در این مقاله به شما کمک می کنیم تا در مورد رنگ دیوار های هر اتاق ، تصمیمی درست و اصولی را اتخاذ کنید .

نکته ی 1 – رنگ دیوار ها متضاد رنگ وسائل منزل باشد :

هم رنگ بودن رنگ دیوار ها با رنگ وسائل ، محیط را بی روح کرده و در شما یک احساس رخوت و تنبلی به وجود می آورد پس برای اینکه فضایی زیبا ودر عین حال پر از انرژی داشته باشید تضاد میان رنگ دیوار ها و رنگ وسائل را هرگز فراموش نکنید .

نکته ی 2 – برای رنگ کردن اتاق ها ایده های خلاقانه به کار ببرید :

می توانید رنگی که برای یک اتاق به کار بردید و تمامی دیوار های آن را با آن رنگ بپوشانید ، سپس همین رنگ را در اتاق بعدی در گوشه و کنار دیوار ها به کار ببرید و در اتاق سوم این رنگ را برای رنگ کردن درب می توان استفاده کرد .

این امر موجب می شود تا از نظر اقتصادی هم برای شما به صرفه باشد و اگر رنگ زیاد آمد می توانید برای سایر اتاق ها نیز استفاده کنید .

نکته ی 3 – رنگ های روشن را برای اتاق های کوچک استفاده کنید :

رنگ های روشن نظیر کرمی ، سفید شیری و … موجب بزرگ نشان دادن فضا می شود بنابراین برای هال و اتاق نشیمن می توانید از رنگ های روشن استفاده کنید تا فضا را بزرگتر جلوه دهید .

نکته ی 4 – رنگ راهرو ها و راه پله ها را فراموش نکنید :

رنگ راهرو و راه پله ها را باید هماهنگ با رنگ اتاق ها باشد اما سعی کنید هم رنگ با آن ها نباشد زیرا این کار موجب می شود تا فضای منزل شما بی روح و کسل کننده شود .

نکته ی 5 – بتونه کاری دیوار ها :

برای دیوار هایی که می خواهید رنگ تیره بزنید و یا از رنگ های درخشان برای آن استفاده نمائید ، بهتر است از بتونه کاری با همان رنگ استفاده کنید زیرا موجب می شود تا بتونه کاری پیدا نشود .

نکته ی 6 – بلند و کوتاه نشان دادن دیوار ها :

برای بلند نشان دادن دیوار هایی که کوتاه می باشند بهتر است رنگ را تا سقف کاذب ادامه دهید و رنگ دیوار ها با رنگ سقف کاذب هم رنگ باشد .

برای کوتاه نشان دادن دیوار های بلند باید رنگ دیوار با رنگ سقف کاذب هم رنگ نباشد و رنگ دیوار تنها از فاصله 20 الی 30 سانتی متری آن تا سقف ، هم رنگ باشد .

نکته ی 7 – استفاده از رنگ های خنثی :

رنگ های خنثی مانند رنگ خاکستری را می توان برای پنهان کردن معایب دیوار ها و سقف کاذب به کار برد .

نکته ی 8 – کاربرد رنگ سفید :

استفاده از رنگ سفید برای سقف ها بسیار پر کاربرد می باشد بهتر است برای زیبایی اتاق ها کمی از رنگ سفید سقف را در دیوار ها به کار ببرید .

نکته ی 9 – رنگ آمیزی دیوار های کوتاه و بلند در یک اتاق :

بهتر است برای دیوار های یک اتاق از یک رنگ استفاده کنید مثلا اگر رنگ آبی را برای دیوار های اتاق در نظر گرفتید بهتر است برای دیوار های کوتاه تر از رنگ آبی تیره و از رنگ آبی روشن برای رنگ کردن دیوار های بلند استفاده کنید . این کار موجب می شود اتاق را عریض تر جلوه دهید .