سقف کاذب

برترین ویژگی های سقف کاذب کناف و pvc و مشبک سبک بودن آن می باشد، تولید صنعتی این نوع مصالح باعث می گردد ویژگی های فنی و استاندارد های ساختمانی در آن ها حفظ شود و تمامی ضوابط را در تولید اینگونه سقف ها حفظ شود.

پس اینگونه سقف های کاذب بهترین جایگزین برای سقف های غیر استاندار از جمله رابیتس و سقف های گچی دست ساز می باشد. سقف کاذب کناف بر خلاف سقف رابیتس که دارای زیرسازی سنگین همچون میلگرد و ساختار فلزی می باشد زیر سازی سقف کاذب کناف از فولاد سبک دارای سطح مقطع U L C F ساخته شده است. صفحاتی نیز که روی سازه های زیر سازی سقف کاذب نصب می شوند نیز صفحات گچی می باشند که با روکش یک یا چند لایه پوشانده شده است.

صفحات گچی سقف کاذب کناف توسط پیچ روی سازه ها سوار می شود و درزهایی که بین این صفحات گچی بوجود می آید توسط نوار بتونه و بتونه کناف پوشانده شده و سپس نقاشی می گردد تا سطحی یکدست و تمیز بدست آید. همچنین می توان این سطوح را برای کاغذ دیواری و دیگر پوشش های سقف کاذب و دیوار استفاده نمود.

در صورت نیاز می توان فاصله این سقف تا سقف و یا دیوارهای کاذب را با مواد عایق کننده پوشاند و همچنین امکان دسترسی به لوله های فاضلاب، تاسیسات الکتریکی و … محیا می باشد. در سقف کاذب کناف دریچه هایی نیز نصب می گردد تا امکان دستری به سطوح مختلف از جمله تاسیسات محیا باشد و در صورتی ایجاد خرابی در تاسیسات رد شده از سقف بتوان آن ها را تعمیر نمود.

سقف کاذب کناف به دو مدل ساده و دکوراتیو تقسیم بندی می شود، هر طرحی را می توان با استفاده از این مصالح اجرا نمود از طرح های سه بعدی دکوراتیو تا سقف های کاملا صاف و بدون طرح با کناف قابلیت اجرایی دارد.

ویژگی های سقف کاذب کناف

این نوع سقف سرعت اجرایی بسیار بالایی داشته و هزینه آن نیز پایین می باشد و نیازی به صرف زمان جهت خشک شدن گچ و… را نیز ندارد.

سقف کاذب کناف دارای انعطاف پذیری بالایی می باشد به طوری هر طرحی را می توان با استفاده از کناف اجرایی نمود.

وزن مجموع این نوع سقف کاذب بسیار پایین بوده و پانل هایی که در آن نیز استفاده می شوند همانند آن سبک می باشند.

دسترسی راحت به تاسیسات این سقف با یک دریچه امکان پذیر است.

سقف کاذب مشبک

سقف کاذب مشبک دارای یک زیر سازی فلزی به همراه تایل های 60 در 60 سانتیمتری می باشند که روی این سازه ها نصب می گردند و امکان دسترسی به بالای آن به راحتی امکان پذیر می باشد و می توانید به تمام تاسیسات دسترسی داشته باشید.

تایل های مورد استفاده از قبل رنگ آمیزی شده اند و یا دارای روکش می باشند که جنس روکش آن ها PVC یا آلومنیوم می باشد. به دلیل عدم نیاز به رنگ آمیزی سرعت اجرایی این نوع از سقف بسیار بالا بوده و دارای قیمت پایینی نیز می باشد.

در برخی مکان ها که تاسیسات زیادی از سقف عبور کرده است و یا امکان آتش سوزی و گرمای زیاد وجود دارد باید از تایل های با روکش آلومنیوم استفاده نمود که در مقایسه با تایل های PVC کمی قیمت آن ها بالاتر می باشد.

خود این تایل ها نیز به دو نوع آکوستیک و غیر آکوستیک (ساده) تقسیم بندی می گردند، در مکان هایی همانند سینما ، آمفی تئاتر و دیگر مکان هایی که نیاز به عایق صوتی وجود دارد از تایل های آکوستیک استفاده می گردد.

نحوه نصب سقف کاذب مشبک

ابتدا نبشی هایی دور تا دور مکان مورد نظر نصب می گردد که حکم اولین سازه های باربر را دارند، سازه بعدی سقف کاذب مشبک سپری می باشد که دارای انتهای کلیک بوده و به یکدیگر متصل می گردند و توسط سوراخ هایی که در آن ها وجود دارد به سقف اصلی متصل می گردند.

مبانی طراحی زیرسازی سقف کاذب کناف

تعیین وزن این نوع سقف بر اساس نوع پوشش کاری

برای این منظور از نمودار زیر استفاده می شود. بدین ترتیب که پس از تعیین نوع پوشش کاری بر روی محور X ‏. از نقطه مربوطه عمودی بر خط مورب ترسیم و از محل آنلاقی این دو خط، عمود دیگری بر محور y ‏ها ترسیم می شود. محل تقاطع این عمود با محور y ‏، نشتکر وزن سقف کاذب (وزن پنل + زیر سازی) می باشد.

سقف کاذب